VLANDIA - Väinö Valdemar


Nimi Väinö Valdemar
Lempinimet Väinö, Väiski, Väne, Väntty, Vämppä, Veikka, Mies, Väenö, Välli...

Syntynyt 24.05.1998, Alvettula
Sukupuoli Kastroitu uros
Rotu Maatiainen
Väri Harmaa, valkoista rinnassa, vatsan alla ja tassuissa
Silmien väri Vaaleanvihreät
Omistaja Marja P.

Rakastaa Kylillä luuhaamista, kanaa, kermaviiliä
Luonne Väinö on niin kiltti kuin kissa koskaan voi olla. Se vaan huutaa Voiton kynsissä kun nuorempi kurmoittaa, koskaan Väinö ei käy Voiton päälle - tai muidenkaan meidän kissojen. Tappeluissa välillä tosin Väinö vaikuttaa, mutta pääasiassa taitaa olla aika leppoisa seikkailija. Ajoittain Väinö huolestuttaa meitä katoamalla muutamaksi päiväksi omille matkoilleen, mutta onneksi on aina tullut takaisin. Väinö on aika arka ja pelästyy esim. jos joku aukaisee keittiön kaapin tai laatikon.
Viiru muutti meille 97-98 -tienoilla ja kohta muutti Väinökin. Väinö oli vain neliviikkoinen kun se muutti meille, sen emo oli heti tullut tiineeksi uudestaan ja hylkäsi Väinön. Niinpä me pulloruokittiin poikaa pitkän aikaa ja saatiin kuin saatiinkin siitä kasvamaan noin komea mies.

Nuorempana Väinö oli hivenen mammanpoika - ensimmäisiä kertoja ulkona yksinollessan kuului yhtäkkiä kamala rääkäisy. Naapurin kissa oli Väinön pelästyttänyt ja poikaparka laskenut hätäripaskat housuihinsa. Siinä sitten harmaata, villaista takapuolta pestiin ^^

Nykyisin Väinö on hyvin itsenäinen maailmanmatkaaja. Harvemmin sitä kotona näkee ja varsinkin kesäisin se laihtuu kamalasti, koska luuhaa vain kylillä eikä ehdi syömään tarpeeksi - tai sitten se pitää linjoistaan huolen?
"Moih.. Oon Väinö eli Väne vaan. Rakastan naisia, viinaa, autoja ja kaikenlaista rietastelua! Oon todellinen naistenmies, vaikkei ne sitä aina uskokaan.. Votkua menee viikossa useempi pullo kun on viikossa päiviä, mutta ei se oo tähänkään asti haitannu. Mutsi ei aina syty mun jutuille eikä ees halua laittaa kättä mun jalkojen väliin.. outoa.. anna sä käsi? Laita se mun jalkojeni väliin? Uhh.. Beibe..

Nuorempana olin sodassa Kamputseassa ja sen jälkeen Ähtärissä norsunpesijänä. Ei ollu ihan mun homma, mut norsuilla on isot kärsät.. hahaha.. Ootas käyn juomassa... Noniinh.. Hiiohei ja votkua pullo! Tai kaks.. Tai vaikka korillinen kunhan ei jano pääse yllättämään.. Mihinkäs jäinkään.. Niin.. Oon myös laitellu autoja elämäni aikana ja pidemmän aikaa ajelin pinkillä Ladalla - se oli se mun eka auto ja sitä on vieläkin ikävä.. Meni perkele romuks kun koitin tehä auton avulla polttopuita.. Perkele.. Hahahaha..

Joo naisia mä rakastan ja äiti.. se on ihana.. Se aina kehuu mua ja nään sen katseesta et se lovettaa mua ihan kybällä.. Mun pitää nyt mennä pokaan täks illaks seuraa.. taidan iskeä oravan nimeltä Odessa, se on hot..

Hymyillään kun tavataan! Tai ainakin mä hymyilen jos sul on isot tissit..

TISSIT!"
Ethän kopioi näiltä sivuilta mitään,
sillä ne ovat minun käsialaani?