Nimi Venla Vadelma
Lempinimet Venla, Vempi, Mökki, Mökkimandariini, Möcö de la Moco, Mökö, Tamara, Tampsu, Tamara McNamara, Tamppe...

Syntynyt 28.04.2000 (milleniumvauva), Hattula
Sukupuoli Steriloitu naaras
Rotu Maatiainen
Väri Harmaa, valkoista rinnassa ja vatsan alla
Silmien väri Vihreät
Omistaja Marja P.
Jälkeläiset Kalle ja Maija, s. 2001

Rakastaa Jauhelihaa, ruokaa, makoilua
Luonne Nuorempana Venla oli aika aktiivinen neito. Kun Venla leikattiin, se alkoi pulskistua ja tänäpäivänä se onkin varsin tuhti leidi. Venla on aika ystävällinen, se rakastaa kun sitä rapsutellaan - kunhan et koske vatsaan! Muille kissoille Venla saattaa olla välillä äreänä ja sähistä, Väinön kanssa se tosin kaveeraa yleensä - makaamalla Väinöparan päällä ja pesemällä Väinöä. Venla on todellinen persoona!
Kun Viiru kuoli vuonna 2000, päätettiin melkein heti ottaa Väinölle kaveri. Väinö kun oli ihan ihmeissään yksinään. Kuultiin järven toisella puolella olevalla maatilalla olevan kissanpentuja ja mentiin sitten katsomaan niitä - ja hurmaantumaan.

Kun Väinökin oli harmaa, niin haluttiin toinen harmaa kissa Väinön rinnalle. Mentiin maatilalle ja siellä oli kaksi harmaata pikkuista, Leevi ja Lenita. Päätettiin, että Lenita lähtee meille, hetken aikaa harkittiin myös Leeviä, muttei sittenkään. Lenita vaihtoi nimensä Venlaksi ja pian tyttö meille muuttikin.

Ennen leikkausta päätettiin hankkia Venlalle pennut ja alkoikin sulhon metsästys. Sulhaseksi valittiin suht lähellä asuva, pitkäkarvainen musta poikakissa, Olli. Venla vietiin visiitille ja Venla - päättäväinen kun on, meni poikaraukan päälle kuin yleinen syyttäjä. Päällekäyminen tuotti tulosta ja Iran ollessa leirikoulussa Venla synnytti toukokuussa 2001 kaksi pentua Iran sängyn alle. Toista Venla ei aluksi hoitanut lainkaan ja minä ja äiti lämmitettiin sitä parhaamme mukaan. Pian Venla kuitenkin hoiti kumpaakin tasapuolisesti ja mustasta, lyhytkarvaisesta tuli Maija ja harmaasta, pitkäkarvaisesta Kalle.

Kun Vilma tuli meille, Venla laihtui stressin takia ja todella vaikutti vihaavan Vilmaa. Nykyisin Vilma ja Venla ovat enemmän ystävyksiä kuin ennen. Venlan voi tavata poseeraamasta keskeltä pihaa selällään jalat levällään - tuulettamassa römpsää Venlan sanojen mukaan.
"Päivää, olen Tamara McNamara eli Venla Möcö de la Moco.. Varsin valloittava rouvashenkilö Hämeestä. Harrastan jauhelihaa, jauhista, römpsän tuulettelua, miesten iskemistä, eroottista tanssia ja poseeraamista. Oletkin varmaan nähnyt joitakin kuuluisia muotokuvia uhkeasta harmaaturkkisesta leidistä - kyllä, se olen minä.. Nimikirjoituksia voin kirjoittaa tuolla varaston takana..

Äiti, Ira ja Erika väittää minun yrittävän niiden miehiä koko ajan, tosiasiassa jokainen mies unelmoi minusta. Olen oman arvoni tunteva daami enkä suotta usko kaikkien himoitsevan minua.. Ette usko miten kaikki miehet oikein kuolaavat minua kun makaan pihassa selälläni jalat osoittaen jokaiseen ilmansuuntaan. Se on sitä kuuluisaa charmiani vain.. Muutenkin kaikki aina pitävät minusta, vaikka haukkuvatkin välillä muhkeita muotojani :( Olen vain sateessa turvonnut!

Kerroinko jo rakkaastani, jauhelihasta? Voisin syödä sitä satoja kiloja päivässä! Se on niin herkullista, maukasta, ihanaa.. Ah, vesi tulee kielelle.. Myös muu muona on lähellä sydäntäni eikä vielä painonikaan kanssa ole hätäpäivää - enhän paina edes kolmeakymmentä kiloa! Rakastan asua tässä perheessä, saan tuuletella römpsääni pihassa, saan jauhelihaa mummolta ja minua kehutaan aina hienoksi tytöksi.

MÖKÖ KUITTAA! So long suckers.."
Ethän kopioi näiltä sivuilta mitään,
sillä ne ovat minun käsialaani?