Nimi Vilma Victoria
Lempinimet Vilma, Vilmuska, Prinsessa, Vittupää

Syntynyt 02.03.2004, Renko
Sukupuoli Steriloitu naaras
Rotu Maatiainen
Väri Musta, rinnassa ja vatsassa valkoista
Silmien väri Vaaleanvihreät
Omistaja Erika P.

Rakastaa Kanaa ja kalkkunaa mehevässä kastikkeessa -sepaa (eli Shebaa)
Luonne Vilma oli nuorempana leikkisä ja kiltti, mutta Voiton saavuttua Vilmasta on muuttunut suorastaan vihainen. Aina kun Voitto tulee paikalle, Vilma alkaa murista, sähistä ja yrittää ulos. Yksinään Vilma on ihana tapaus, yleensä. Kyllä sitä leikittää ja lapsettaa vieläkin, mutta se ei näytä sitä koskaan Voiton aikana.
Mummi meni hakemaan itselleen Rengosta kissaa äitin ja Iran kanssa. Siellä sitten oli erikoisen värinen pentu vapaana - musta naama, mustat jalat ja musta häntä ja muuten harmaa. Eikös nuo sitten siihen rakastuneet ja Vilma matkusti meille - ja paljastui huijariksi (äidin sanojen mukaan huijarikissa)..

Vilma alkoi aika pian muuttamaan väriään yhä tummemmaksi ja tummemmaksi, monet ihmettelivät sen muodonmuutosta ja ihmettelevät yhä. Väriä vaihtaessaan se sulatti kuitenkin sydämeni lopullisesti ja muuttuessaan mustaksi omin sen itselleni. Nykyisin Vilma on ihan musta valkein merkein, ennen sillä oli myös valkoinen viiksi nimeltä Pirita, mutta Pirita valitettavasti putosi :(

Vilman elämää on varjostanut kummat kuumeilut, kahdesti se on kiikutettu eläinlääkäriin saamaan nesteytystä ja lääkkeitä. Eläinlääkärit epäilevät sen olevan vain tavallisesti herkempi kissa.
"HEI MINÄ OLEN PRINSESSA! KUULITKO? PRINSESSA! Jos et tiedä, niin nimeni on Vilma Ihanin Kaunein Upein Fantastisin Jumalaisin Herkullisin Söpöin Sulosin Hyvännäköisin Taivaallisin Victoria - tuttavallisemmin Vilma. Myös Prinsessaksi minua usein kutsutaan, ja Prinsessa Vittupää nimeäkin välillä kuulen, mutta onhan jokaisella naisella oikeus tuittuilla kun on NE päivät... minulla tosin aika usein..

Olen rakastunut Santtuun, naapurikissaan. Santtu on musta ja komea, ah! Kierin aina Santun edessä ja flirttailen. Tosin lähetin yhdelle sveitsiläiselle Maikollekin (sekin on musta ja komea!) kirjeen ja odotan, että meille(kin) tulee jotain syvällisempää.. Tosin tietenkin tulee, olenhan niin hurmaavakaunisihana...

Jotkut kutsuvat minua jopa diivaksi, pah! Minäkö? Jos olisin diiva, käyttäisin huulipunaa. Ja minä en käytä, minä käytän vain glitterhuulikiiltoa. Joten te minua diivaksi haukkuvat, AHA EI KIINNOSTA TURPA KII MINÄ TIEDÄN PAREMMIN! Ni..

Olen suunnitellut hankkivani itselleni dringit - sellaiset narupikkarit. Minulla kun on niin söpö takapuoli, että kaikki tahtovat katsella aina minua ja takapuoltani.. Vai onko ne tsringit? Vai ringit? No ihan sama, minä tiedän kuitenkin mitä tarkoitan.

Nyt on pakko mennä katsomaan pihalle näkymiä.. Josko vaikka Santtu tulisi meidän pihaan ja ah..

OLEN NIIN VASTUSTAMATON! Enkö olekin?"
Ethän kopioi näiltä sivuilta mitään,
sillä ne ovat minun käsialaani?